Skip to main content

Ponujamo hitre in ugodne montaže vseh naprav

Izvajamo 14-dnevno politiko vračila blaga. To pomeni, da lahko vse izdelke, kupljene na tej spletni strani, vrnete v roku 14 dni od prevzema blaga. Izdelek morate vrniti na naš naslov, brez nepotrebnih zamud. Izdelke je potrebno vrniti v enakem stanju kot ste ga prejeli in v originalni embalaži.

Če izdelek nima napake in škatla ne bo odprta, stroške dostave pokrijete vi. V tem primeru je vaša odgovornost, da paket varno prispe do nas, zato priporočamo, da uporabite kurirsko službo, kjer je mogoče slediti pošiljki.

Če prejmete napačen ali poškodovan izdelek, nas kontaktirajte preko našega RMA obrazca, do katerega pridete s klikom na spodnji gumb. Takoj, ko prejmemo izdelek in opravimo pregled, vas bomo obvestili o naši odločitvi. Pridržujemo si pravico do delnega vračila kupnine v primeru, da ste izdelek uporabljali, če je izdelek poškodovan ali mu manjkajo deli, ki niso posledica naše napake.

V primeru reklamacije ali vračila blaga vas prosimo, da obiščite naš center za pomoč preko spodnjega gumba ali se na nas obrnite preko email naslova help@uvi.plus

Oddaj zahtevek za popravilo